Смертельна гонитва в Києві: з'явилися нове відео і деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Смертельна гонитва в Києві: з'явилися нове відео і деталі

Смертельна гонитва в Києві: з'явилися нове відео і деталі
Джерело:  online.ua

З'явилися нові деталі нічного переслідування в Києві, в результаті якого загинула одна людина. Стало відомо, що смертельний постріл в пасажира був зроблений по автомобілю, коли той зупинився.
Про це повідомляє заступник Генерального прокурора України Анатолій Матіос, передає ONLINE.UA з посиланням на ЄвроМайдан.
"Прокуратура, за допомогою відео з камер поліцейських, встановила, що патрульний мав намір скоїти вбивство, обстрілюючи BMW", - заявив Матіос.
"Прокуратура довела, що поліцейський під час переслідування розумів, що в машині, крім водія, ще 3 людей .... Поліцейський виявив намір скоїти вбивство .... Цей патрульний зробив 25 пострілів", - сказав Матіос.
"Зараз застрелимо *****, я тобі відповідаю", - заявляв підозрюваний поліцейський своєму напарнику під час погоні.
Прокуратурою встановлено, що підозрюваний поліцейський був колишнім працівником міліції, переатестованим на поліцейського.
Також встановлено, що поліцейські в процесі гонитви зробили кілька пострілів по автомобілях інших поліцейських.
Прокуратура оголосила патрульному про підозру в перевищенні службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК) і вбивстві (ч. 1, ч. 2 п 5 ст. 115 КК). Також в Печерський суд передано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.



Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура проводила обшук в управлінні патрульної поліції Києва в зв'язку зі смертю підлітка внаслідок нічної погоні 7 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?