Порошенко просив брехати про бої в Дебальцевому - волонтер
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко просив брехати про бої в Дебальцевому - волонтер

Порошенко просив брехати про бої в Дебальцевому - волонтер

Радник президента, помічник міністра оборони і засновник групи волонтерів "Крила Фенікса" Юрій Бірюков розповів про те, що Порошенко проcив збрехати про реальну ситуацію в Дебальцевому.
Про це Бірюков написав на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Рік пройшов, можна і розповісти. Мене викликали 17 лютого на Банкову вдень, близько 16:00. І Петро Олексійович озвучив прохання, дещо незвичне, але обставини... Потрібно було дві доби вносити сум'яття в голови ворога - виводять або не виводять, виводять вже або через дві доби, або кинуть і не виводять? Потрібно було вечір влаштувати в Фейсбуці сплеск "все-добре-ми-стоїмо" і утримати цю хвилю хоча б дві доби. Будь-якою "репутаційною" ціною, просто прямолінійно брехати-брехати-брехати", - повідомив волонтер.
За словами Бірюкова, в міністерстві оборони були узгоджені всі етапи інформаційних сплесків.
"Близько 20:00 в МО ми погодили всі етапи інформаційних сплесків, підібрали якісь фотографії, накидали тези. Опитав-упросив всіх знайомих блогерів, вони повинні були підтримати. А потім... А потім все зруйнувалося, через скидання в ФБ даних про те, що виведення вже починається", - додав він.
Нагадаємо, в мережі з'явився документальний фільм про бої в Дебальцевому, показ якого приурочений до річниці відведення сил АТО з Дебальцевого.
Також Генеральний штаб уперше підготував відеоінфографіку, яка присвячена боям за Дебальцеве. В інфографіці показується, як розгорталися події в районі Дебальцевського виступу в лютому 2015 року. Показані тільки основні моменти битв. Ця інфографіка увійшла в документальний фільм про Дебальцеве.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?