Під Донецьком пройшов бій: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Під Донецьком пройшов бій: опубліковано фото

Під Донецьком пройшов бій: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото наслідків бою, який пройшов вчора під Донецьком у районі Мар'їнки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на волонтерську організацію "Повернись живим".
"Учора після обіду в районі населеного пункту були чутні постріли зі стрілецької зброї. Ближче до 16 години почався мінометний обстріл. За інформацією керівництва 14 бригади, на конезавод в'їхали близько 10 БПМ і 5 «Уралів» з особовим складом. Кількість гранатометів і кулеметів ворога збільшилася втричі", - йдеться в повідомленні.
"На посилення обстрілів із заборонених мінометів наші військові були змушені відповісти. З вечора почався бій, який тривав до 9:00. Артилерійського удару не було. Тільки посилені обстріли з АГС. Працювали по лікарні і околицях Мар'їнки з Петровського району Донецька та Олександрівки. Хлопці втримали свої позиції - загиблих немає. Двоє бійців отримали поранення", - уточнили в організації.


Фото: волонтерська організація "Повернися живим"
"На ще одній небезпечній ділянці фронту - в районі Горлівки - з'явилася інформація, що противник залишив деякі свої позиції. Але тут ходять чутки про можливий масштабний наступ. Бійці 57 бригади вже не перший місяць утримують ці позиції і готові відповідати", - відзначили у фонді.
"Розвідники 42 батальйону просять про допомогу в придбанні тепловізійного прицілу. Для здійснення своїх обов'язків на Горлівському напрямку їм потрібно бути максимально ефективними і непомітними. А теплопріціл Pulsar Apex XD38, який коштує $3100, дасть їм можливість «вираховувати» ворога на відстані від 500 метрів до кілометра. А також дозволить помітити його в заростях, в «кікіморі» і в будь-якому одязі", - також йдеться в повідомленні.
"Тому, чи то інформаційна атака, чи справді бойовики готуються до наступів, поки точно не відомо. У будь-якому випадку краще бути готовими до наступів!" - додали в організації.
Як повідомляв ONLINE.UA, серед бойовиків ДНР і ЛНР ходять чутки про наступ російсько-терористичних військ на Донбасі в 20-х числах лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?