Facebook запускає рекламу в своєму мобільному додатку Messenger
Категорія
Культура
Дата публікації

Facebook запускає рекламу в своєму мобільному додатку Messenger

Facebook запускає рекламу в своєму мобільному додатку Messenger
Джерело:  TechCrunch

Але рекламу можна буде відправляти у вигляді повідомлення тільки тим користувачам, з якими рекламодавці вже спілкувались.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на TechCrunch.
Як говориться у документі, Facebook радить своїм бізнес-партнерам починати розмову з клієнтами в додатку вже зараз, щоб після запуску послуги вони змогли рекламувати себе в Messenger.
Крім того, соцмережа підтвердила, що випустила коротку посилання fb.com/msg/, яка направляє на чати з компаніями. Однак в Facebook відмовилися коментувати можливий запуск реклами в Messenger.
Додаток Messenger є окремим продуктом Facebook, що дозволяє спілкуватися з мобільних пристроїв з друзями з оцмережі. Число активних користувачів налічує 800 млн осіб у місяць. У самій соцмережі зареєстровано більше 1,5 млрд людей. З червня 2015 року Messenger працює без прив'язки до Facebook.
Нагадаємо, Facebook збирається  забезпечити індійців  доступом в інтернет.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?