У пологовому будинку Одеси сталася стрiлянина: є постраждалий
Категорія
Події
Дата публікації

У пологовому будинку Одеси сталася стрiлянина: є постраждалий

У пологовому будинку Одеси сталася стрiлянина: є постраждалий
Джерело:  online.ua

Унаслідок конфлікту в Одесі був поранений співробітник пологового будинку.
Про це повідомив Руслан Карімов на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
В одному з пологових будинків Одеси стався конфлікт, в результаті якого один з чоловіків відкрив стрілянину і поранив співробітника пологового будинку.
Поліція встановила, що на другому поверсі пологового будинку невідомий зловмисник вкрав у однієї з породіль особисті речі. Злодія помітили очевидці і спробували його затримати.
Зловмисник відкрив вогонь з травматичного пістолета. Потерпілий отримав поранення ноги.
"Виродок в штанях, надівши халат, маску, бахіли і чепчик, пробрався у відділення, де лежать породіллі і при спробі пограбувати жінку або вчинити над нею насильство був скручений лікарями і головлікарем пологового будинку. При спробі затримання відкрив вогонь з пістолета по лікарях, на щастя пістолет травматичний... Лікарі кажуть що поліція їхала 30 хвилин", - розповів очевидець.
Як повідомляв ONLINE.UA, координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук повідомив, що в кінці лютого в окупованому Луганську відбудеться «конференція», на якій розглянуть активізацію пропагандистських акцій на території, підконтрольній Україні, спрямованих на створення «Одеської народної республіки».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?