Volvo відмовиться від автомобільних ключів
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Volvo відмовиться від автомобільних ключів

Volvo відмовиться від автомобільних ключів
Джерело:  AutoUA

Компанія Volvo має намір відмовитися від традиційних ключів і використовувати цифровий ключ для доступу в машину і запуску двигуна.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Цей ключ є захищеним додатком для смартфона.
Цифровий ключ працює по бездротовому протоколу Bluetooth. Власнику Volvo досить просто не забути взяти з собою (і зарядити) смартфон із встановленим додатком і зареєстрованим цифровим ключем. Автомобіль розпізнає власника при наближенні і розблокує замки, як це вже відбувається з сучасними брелоками та картками.
Одним з переваг ключів-додатків називається можливість швидкої передачі прав доступу до машини від одного користувача до іншого. Як показано в демонстраційному ролику «Вольво», право на використання машини можна передати через інтернет, кілька разів клацнувши по екрану смартфона. Водіям навіть не доведеться зустрічатися або пересилати фізичний ключ через посередників. Ця технологія також може бути застосована для різних схем каршерінга і служб прокату автомобілів.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Volvo и Microsoft впровадили в авто дистанційне голосове управління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?