Fujitsu випустила новий планшет із посиленим захистом
Категорія
Технології
Дата публікації

Fujitsu випустила новий планшет із посиленим захистом

Fujitsu випустила новий планшет із посиленим захистом
Джерело:  itc.ua

Компанія Fujitsu випустила найзахищеніший в своїй лінійці планшет Q736, в якому використовується датчик відбитка пальця і ​​сканер малюнка вен долоні.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Новий планшет здатний перетворюватися на ноутбук класичного формату при підключенні до док-станції з клавіатурою. Модель STYLISTIC Q736 оснащується новітніми процесорами, аж до Intel Core i7 vPro 6-го покоління, і 13,3-дюймовим (33,8 см) сенсорним IPS-дисплеєм з високою роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080 пікселів) з покриттям антивідблиску і подвійним дигитайзером, який також працює і з цифровим пером.
Цей планшет з великим екраном пропонується з такими опціями, як док-станція з клавіатурою і додатковими інтерфейсами, а також додаткова батарея і кредл для розширення функціональності. Вага планшета становить менше 1 кг, при цьому він здатний безперервно працювати від однієї батареї близько 9,5 годин, або до 15 годин при використанні опціональної другої батареї.




Планшет Fujitsu STYLISTIC Q736 забезпечує захищену аутентифікацію на базі біометричних даних або технології SmartCard, а також підтримує безконтактні карти SmartCard з функцією NFC (near-field communication). Більш того, STYLISTIC Q736 оснащений накопичувачем з шифруванням і модулем Intel TPM1, який створює в системі захищене сховище для ключів безпеки і паролів, запобігаючи несанкціонованому доступу до конфіденційних даних. Планшет також пропонує комунікаційні можливості корпоративного класу, включаючи мережі 4G / LTE і вбудовану підтримку GPS.
Людські помилки - одна з найбільш поширених проблем безпеки, тому ми впровадили новий підхід, орієнтований на користувача, щоб на рівні системи виключити слабкі місця. Новий STYLISTIC Q736 підтримує найпередовіші біометричні технології і технології захисту SmartCard, які допомагають знизити ризики, пов'язані з рядовими, але загрожують катастрофічними наслідками помилок, наприклад, коли співробітник залишає свій планшет незаблокованим в громадському місці», - зазначив Йорг Хартманн (Jörg Hartmann), директор з категорійного менеджменту підрозділу Fujitsu випуску продукції в регіоні EMEIA.
Пристрій STYLISTIC Q736 буде доступний в усьому світі з березня 2016 року, ціна варіюється в залежності від регіону і конфігурації системи.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Три виробника комп'ютерної техніки VAIO, Toshiba и Fujitsu можуть об'єднатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?