Яценюк ледь не побився з Луценком через свою відставку - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк ледь не побився з Луценком через свою відставку - ЗМІ

Яценюк ледь не побився з Луценком через свою відставку - ЗМІ
Джерело:  LB.ua

Під час засідання "стратегічної сімки", на якому обговорювався формат майбутнього Кабінету міністрів, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк ледь не побився з лідером партії БПП Юрієм Луценком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.
До обговорення пропонувалися три варіанти. Перший - БПП і "Народний фронт" ділять посади і відповідальність 50 на 50, при цьому Банкова публічно висловлює підтримку Яценюку. Другий - "Народний фронт" бере на себе не тільки всі посади, але і всю відповідальність, при цьому фракція БПП гарантує підтримку кабмінівських ініціатив в сто голосів. І третій - Яценюк добровільно йде у відставку.
Під час обговорення більшість присутніх дійшли висновку, що перший варіант не буде підтриманий фракцією БПП, до того ж Луценко заявив, що вважає відставку Яценюка найбільш прийнятним виходом з ситуації, що склалася. Такі слова вивели голову Кабміну з себе. Почалася словесна перепалка, в ході якої Яценюк звинуватив Луценка в тому, що під час перебування головою МВС той нібито брав гроші у олігархів. На що Луценко парирував: коли він - один з лідерів опозиції - сидів у в'язниці, Яценюк нібито співпрацював з режимом Віктора Януковича. До бійки справа не дійшла тільки завдяки Ложкіну і Гройсману, які вчасно стримали Яценюка.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Олег Барна, який раніше вийшов з фракції Блок Петра Порошенка після скандала с прем'єром Арсенієм Яценюком в Раді, підтвердив своє повернення в БПП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?