Згуладзе висловилася з приводу арешту поліцейського: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Згуладзе висловилася з приводу арешту поліцейського: з'явилося відео

Згуладзе висловилася з приводу арешту поліцейського: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, де заступник міністра внутрішніх справ Катерина Згуладзе висловилася з приводу арешта поліцейського.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Ваша служба проходитиме зі зброєю. І ви будете кожен день (дай Бог, щоб це було не так) приймати дуже важливе і відповідальне рішення - застосовувати її чи ні. Але якщо ви не будете користуватися зброєю тоді, коли треба, від цього залежатиме і чиєсь життя, і ваше. Тому це - ваша робота. Але також ваша робота полягає в дотриманні законності. Тому перш ніж стріляти - кожен раз думайте про це", - сказала Згуладзе.
"Ми за вас - горою. І МВС, і менеджмент Національної поліції. Але те, що ми будемо захищати, не означає, що ми будемо вас прикривати в разі порушення закону", - зазначила перший заступник міністра.



Як повідомляв ONLINE.UA, Згуладзе сказала, що процес реформування не буває легким, а щодо корупції вона хотіла б бачити більше арештів, а не звільнень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?