Яценюк вважає, що він схожий на Тетчер
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк вважає, що він схожий на Тетчер

Яценюк вважає, що він схожий на Тетчер
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Уераіни Арсеній Яценюк порівняв свій рейтинг з рейтингом «залізної леді» Маргарет Тетчер.
Про це він розповів в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє  ONLINE.UA.
"Подивіться на рейтинги парламенту, президента і уряду. Ми всі в одній категорії. Тому що є загальне невдоволення до влади. І так завжди відбувалося в кожній країні. Я подивився на рейтинги знаєте кого? Маргарет Тетчер під час її правління, Бальцеровича, Коморовського, Кваснєвського. При проведенні складних реформ. Один в один картинка", - заявив Яценюк.
Також Яценюк запевнив, що йому було б легше піти у відставку, але заважає державна позиція.
"Що мені було б вигідно як політику. Щоб мене у вівторок зняли. Я виходжу і кажу, що ми провели реформи, платили зарплати, пенсії платили, субсидії дали, податки зняли. Мені цинічно політично було б вигідно, щоб мене відправили у відставку. але для держави, якщо говорити з державної точки зору - мій рейтинг нічого не коштує в порівнянні з майбутнім країни. Тому з політичної доцільності можна управляти країною ", - заявив Яценюк.
Раніше ONLINE.UA повідомляв як провалили відставку Яценюка: результат голосування по фракціям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?