Журналіст назвав дві умови повернення Криму Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст назвав дві умови повернення Криму Україні

Журналіст назвав дві умови повернення Криму Україні

Крим може повернутися до України тільки в разі «повного економічного краху» РФ і повної зміни влади в країні.
Про це сказав журналіст Павло Казарін  Обозревателю, повідомляє  ONLINE.UA.
Відповідаючи на питання коли "Крим знову буде наш?", Він сказав: "На той момент в Росії повинні панувати такі умови, щоб перший український чиновник або політик, який прилетить до Криму після зміни прапорів, змушений буде сказати, звертаючись до кримчан: "Ми вам хліб привеземо ".
Як пояснив журналіст - повинна скластися ситуація "повного економічного краху в самій Росії, коли повернення до кримського питання буде означати для Росії принципово важливий допуск до міжнародних кредитів, до нормалізації відносин з колективним Заходом і так далі".
За оцінками журналіста, проблеми Росії будуть зростати, подібно сніговому клубку. "Я думаю, у найближчі роки ми будемо свідками того, як цей вал економічних проблем буде накопичуватися, накопичуватися, накопичуватися", - сказав він.
"Я не думаю, що, поки Володимир Путін залишається президентом Росії, офіційний Кремль хоча б натякне на те, що він готовий повернутися до обговорення кримського питання. Але у мене є глибоке відчуття, що тій людині, яка сяде в крісло російського керівника після Володимира Путіна, не залишиться нічого іншого, крім як повертатися до обговорення долі Криму ".
Нагадаємо, Рада зажадала від Росії негайно покинути Крим та Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?