Один з ватажків ДНР заявив про невдоволення Москви і чекає, що його вб'ють
Категорія
Політика
Дата публікації

Один з ватажків ДНР заявив про невдоволення Москви і чекає, що його вб'ють

Один з ватажків ДНР заявив про невдоволення Москви і чекає, що його вб'ють
Джерело:  online.ua

Керівник "Ради безпеки" так званої ДНР, лідер угруповання "Схід" і один з ватажків донецьких бойовиків Олександр Ходаковський заявив про спроби дискредитувати його перед народом і вбити, а також визнав участь Москви в подіях на окупованому Донбасі.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на блог Ходаковського в livejournal.


"Ще раз прошу: навіть беручи щодо мене запобіжного впливу, намагайтеся робити так, щоб інші не страждали ... Коли справа дійде до варіанту «Мозковий - Дремов» (убиті раніше ватажки так званої ЛНР, - ред.) - Не вдавайтеся, будь ласка, до методики, яка була застосована: я їжджу густонаселеними кварталами. Вдамося до більш витонченому способу. Заходів зайвої обережності я не приймаю, охорона у мене сильної пильності не проявляє - буде нескладно", - написав він.


На думку Ходаковського, хтось із «вищої влади» бойовиків хоче бачити його в опозиції. За його словами, в російських виданнях вже не раз публікувалася інформація щодо його приналежності до опозиції.


Також Олександр Ходаковський розповів про те, що багато часу знаходиться в стоп-листах і вже більше року не може виїхати в Росію за свою позицію.


Також бойовик прямо визнав втручання Москви в події на окупованому Донбасі.


"Московському політтехнологу, який відповідав за побудову політичної системи (в так званій ДНР, - ред.), Я говорив, що методика обрана помилкова і конструкція буде недовговічною. Він частково погоджувався, але гнув свою лінію. Його керівництво її повністю розділяло, і не прагнуло прислухатися до моєї думки. і в результаті ми пережили націоналізацію, що не відбулася, період «донецький народ вирішує», і купу інших демагогічних декларацій. Робота, так ні, навіть боротьба, велася не публічно, але постійно, і тільки моя обіцянка людям, повагу до яких я не розгубив, не виносити це у відкритий простір, щоб, мовляв, не давати противнику приводів радіти нашим розбіжностям, позбавляло мене можливості заявляти про наші тривоги відкрито", - написав він.


Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих ( "Гіві") вважає, що Олександр Ходаковський  займається підривною діяльністю на боці України.


Ходаковський - екс-співробітник СБУ, в 2014 році став одним з ватажків бойовиків Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?