У Росії провели обряд вуду проти Порошенка і Яценюка: опубліковані фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії провели обряд вуду проти Порошенка і Яценюка: опубліковані фото і відео

У Росії провели обряд вуду проти Порошенка і Яценюка: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Житель Єкатеринбурга Андрій Симаков провів магічний обряд вуду для "припинення війни в Україні".


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на Facebook.


Симаков запросив журналістів і пояснив їм, що війна в Україні може припинитися тільки після смерті лідерів, які до цієї війни привели. Зокрема, цими лідерами він, погодившись з російською пропагандою, назвав президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.


В ході ритуалу Андрій Симаков розстелив на підлозі православний похоронний покрив, на який поклав дозвільну молитву з віночком, ляльку вуду і розп'яття. Далі він відрубив голову живого півня і окропив кров'ю ляльку вуду і покрив.



"Юля, здохни. Арсеній, здохни. Петро, ​​здохни", - повторював "маг" під час "обряду".


По завершенні ритуалу Симаков загорнув всі використані предмети разом з трупом півня в похоронний покрив, сховав у коробку і розповів, що планує віднести її на кладовище і залишити біля могили.



Місцевий журналіст Максим Румянцев написав на "мага" донос, на підставі якого було порушено справу за статтею про образу почуттів віруючих. Дана стаття передбачає покарання у вигляді перебування в колонії на строк до одного року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Донецьку "білі маги" виманили у пенсіонерки  8 тис грн і $1400.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?