Саакашвілі заявив, що його амбіції набагато більше, ніж пост прем'єр-міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі заявив, що його амбіції набагато більше, ніж пост прем'єр-міністра

Саакашвілі заявив, що його амбіції набагато більше, ніж пост прем'єр-міністра
Джерело:  Укрінформ

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що не має наміру створювати в Україні політичну партію, оскільки партії в країні асоціюються з олігархами, і у народу до них негативне ставлення.
Про це екс-президент Грузії сказав в інтерв'ю грузинському телеканалу Руставі 2, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Саакашвілі зазначив, що команда, яку він очолить, візьме участь в парламентських виборах. За його словами, наразі в Україні є необхідність змінити владу, тому що "це для України лінія, вододіл, після чого сформуються зовсім інші відносини".
"У мене в Україні амбіції набагато більше, ніж пост прем'єр-міністра", - додав він, зазначивши, що його амбіція полягає в тому, щоб "встановити нові правила гри і привести до політичної еліти нове покоління".
Глава Одеської ОДА заявив, що з 22 лютого починає більш активні дії і зустрічі з народом у регіонах.
"З 22 лютого починаємо вихід і протягом 22 днів у мене будуть зустрічі в 22 містах України", - сказав Саакашвілі.
Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що до початку березня главу Одеської обладміністрації Михеїла Саакашвілі можуть зняти з посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?