Революція закінчилася: соцмережі посміялися з "третього Майдану"
Категорія
Політика
Дата публікації

Революція закінчилася: соцмережі посміялися з "третього Майдану"

Революція закінчилася: соцмережі посміялися з "третього Майдану"
Джерело:  online.ua

У соцмережах активно обговорюють "третій Майдан", який погрожували влаштувати учасники об'єднання «Радикальних правих сил»(РПС) .
У суботу, 20 лютого, в Києві кілька десятків людей у ​​камуфляжі захопили отель «Козацький».
21 лютого стало відомо, що ці люди - учасники «Радикальних правих сил». Також повідомлялося, що представник РПС зауважив, що їхня акція є мирною, незважаючи на те, що серед учасників об'єднання є багато військових з ВСУ та добровільних батальйонів. Також учасники висунули вимоги в рамках їх "програми".
Сьогодні, 22 лютого, вранці на Майдані Незалежності вже було спокійно, налічували близько 10 наметів.
Вже до обіду територію на Майдані Незалежності «зачистили». Комунальники прибирали намети та інші речі, які принесли туди протестувальники. Ситуація залишалася спокійною, все відбувалося «культурно і в рамках законодавства».
Таким чином, "третій Майдан" "згорнули" всього за кілька днів. Ці події викликали сміх у користувачів соцмереж. Редакція ONLINE.UA надає деякі з них:






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?