Порошенко розповів парламенту, як вийти з кризи: не займати "страусину позицію"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів парламенту, як вийти з кризи: не займати "страусину позицію"

Порошенко розповів парламенту, як вийти з кризи: не займати "страусину позицію"
Джерело:  Укрінформ

Президент України Петро Порошенко розповів, які дії потрібно зробити, щоб вийти з політичної кризи.
Про це він сказав у понеділок, 22 лютого, на брифінгу у Вінниці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Я вважаю, що на сьогоднішній день потрібно пройти перезавантаження влади. Це те, чого хоче народ. Нарешті і уряд заявив, що розуміє цю необхідність. Парламент, нарешті, повинен взяти на себе відповідальність, а не займати страусину позицію, щоб спільно, не перекладаючи цю відповідальність ні на кого, напрацювати вихід з об'єктивно кризи. Але при цьому не треба посипати голову попелом, не треба робити кроки, які призводять до хаосу або дезорганізації держави. Я проти дострокових парламентських виборів», - сказав Порошенко.
Президент підкреслив, що йому додає оптимізму голосування в парламенті за антикорупційні реформи.
«Це те, що парламент нарешті зміг зробити, - він відкрив чесну і прозору приватизацію, прозоре управління об'єктами державної власності, тими, що залишаться в держвласності і не будуть джерелом корупції. Він нарешті прискорив роботу з антикорупційної прокуратури і запуску електронних декларацій. Це дуже важливі речі, і це дає мені ще більше підстав для оптимізму, що вихід буде знайдений і що влада буде перезавантажена, а ми повернемо той темп реформ, якого потребує Україна», - сказав глава держави.
Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко назвав події в центрі Києва на День пам'яті героїв Небесної сотні провокацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?