Путінська пропаганда дісталася до Джамали
Категорія
Політика
Дата публікації

Путінська пропаганда дісталася до Джамали

Путінська пропаганда дісталася до Джамали
Джерело:  РІА Новини

У Путіна прокоментували перемогу Джамали, яка представить Україну на Євробаченні 2016 в Швеції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА.
Перший заступник голови комітету Держдуми з інформаційної політики Вадим Дєньгін сподівається, що Євробачення не допустить до конкурсу українську співачку Джамалу з піснею про депортацію кримських татар: подібні композиції лише політизують захід.
"Дивний вибір. Я впевнений, що там (голоси, - Ред.) накрутили спеціально, щоб зайвий раз ущипнути Росію", - заявив Дєньгін.
"Більшість громадян (України, - Ред.), які не отримують ні зарплат, ні пенсій, дозволити собі дивитися Євробачення не зможуть, тому що, по-перше, у них немає чим платити за електрику, по-друге, їм взагалі начхати буде на це Євробачення", - зазначив парламентарій.
На його думку, такий вибір композиції доводить політизованість самого конкурсу.
"Я сподіваюся, що керівництво Євробачення подібні речі не допускатиме на територію свого конкурсу", - зазначив депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, пісня, з якою співачка представлятиме Україну в Швеції, називається «1944» і описує трагедію репресованих кримських татар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?