Джамала розповіла, де візьме гроші для поїздки на Євробачення
Категорія
Культура
Дата публікації

Джамала розповіла, де візьме гроші для поїздки на Євробачення

Джамала розповіла, де візьме гроші для поїздки на Євробачення
Джерело:  Гордон

Українська співачка Джамала розповіла, де візьме гроші на поїздку на пісенний конкурс Євробачення-2016 в Стокгольм.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Гордон.


"Так, я теж чула, що канал СТБ бере на себе більшу частину витрат. Але мені особисто поки ніхто нічого не говорив. Самі ми навіть не починали шукати якісь гроші. Своїх ресурсів для поїздки у мене немає. Якщо Лобода розповідала, що продала квартиру заради конкурсу, то мені продавати нічого, я живу на зйомній", - розповіла співачка в інтерв'ю.


"Буду розраховувати на підтримку держави. Все-таки я виходжу з українським прапором, а не від себе з написом "Джамала" на грудях", - додала Джамала.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Джамала перемогла у фіналі національного відбіркового туру на Євробачення-2016  і представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Швеції.


Пізніше ONLINE.UA робив ексклюзивну  добірку думок користувачів соцмереж  про перемогу Джамали на національному Євробаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?