Україна не погодиться виконувати російське бачення Мінських угод
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна не погодиться виконувати російське бачення Мінських угод

Україна не погодиться виконувати російське бачення Мінських угод

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Україна не виконуватиме вимоги російської сторони, засновані на її прочитанні тексту Мінських угод.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Таку заяву міністр зробив під час зустрічі з главами МЗС Німеччини та Франції. Клімкін наголосив, що Україна залишається вірною своїм обіцянкам про проведення виборів на Донбасі, але не погодиться на їх проведення, поки не буде впевненості в їх чесному результаті.
"Тільки коли жителі Донбасу зможуть під час вільних і чесних виборів висловитися і довірити свою долю жителям самого Донбасу, а не тим, хто за підтримки РФ і за результатами фейкових виборів перебуває там при владі зараз - тільки тоді у нас є шанс на виконання Мінська" , - зазначив Клімкін.
"Ми віддані Мінську, але не його російському баченню, коли Росія хоче інтегрувати в Україну той Донбас, який перебуває під російським квазіуправлінням", - підкреслив глава МЗС.
Нагадаємо, глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро розпочали 22 лютого офіційний візит в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?