Савченко написала листа Тимошенко: опубліковані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко написала листа Тимошенко: опубліковані фото

Савченко написала листа Тимошенко: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Адвокат Ілля Новіков опублікував лист народного депутата України Надії Савченко, в якому та виступає на підтримку свого закону про зарахування днів до терміну засудження, ухваленого Верховною Радою.
Лист і заяву адвокат розмістив на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
«"Закон Надії Савченко" про зарахування засудженим одного дня в СІЗО за два дні в колонії був затверджений Верховною Радою без єдиного голосу проти. Те, що умови утримання в СІЗО набагато гірше і шкідливіше, ніж в зонах, розуміють всі. Але зараз, коли за цим законом вийшли або ось-ось вийдуть на свободу раніше очікуваного явні негідники, пішов зворотний рух. Вже внесено законопроект про обмеження цієї пільги заднім числом тільки для злочинів невеликої та середньої тяжкості. Вже деякі люди кажуть, мимохідь, що цей закон спонсорувала мафія, а Савченко повелася, не заглибившись або навіть отримала за це якісь гроші», - пише Новиков.
Він також уточнив, що Савченко радилася з ним як з юристом, перш ніж внести законопроект. Він підтримав її, тому вважає, що на ньому частина відповідальності за це рішення. Однак Ілля Новіков, як і раніше, вважає його правильним.


У своєму листі Надія Савченко безпосередньо звертається до лідера Батьківщини Юлії Тимошенко і заявляє: «Цей закон - відправний кордон для зміни всієї судової системи і не потрібно його саботувати, щоб заробляти собі плюсики перед виборцями. Тому потрібно просто не лінуватися працювати багато і швидко, щоб далі рухатися вперед і щоб цей закон дав свій позитивний результат в новій, цілісній і збалансованій судовій системі. Я проти внесення будь-яких змін до цього закону і захищаю його в тій редакції, в якій він був прийнятий, навіть перебуваючи у в'язниці всіх народів - Росії».


Як повідомляв ONLINE.UA, українська льотчиця, депутат Верховної Ради Надія

Савченко жорстко відмовила журналісту Медузи

Іллі Азару в проханні відповісти на питання для інтерв'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?