Євросоюз може втратити ще одну країну
Категорія
Світ
Дата публікації

Євросоюз може втратити ще одну країну

Євросоюз може втратити ще одну країну
Джерело:  Укрінформ

Більшість голландців згодні з позицією Великобританії щодо ЄС і вважають, що і в Нідерландах необхідно провести референдум про подальше членство країни в Європейському Союзі.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Згідно з результатами регулярного опитування, представленого групою Маурісіо де Хонда, за проведення референдуму висловилися 53% опитаних, проти - 44%. За даними дослідження, якби такий референдум відбувся, з невеликою перевагою більшість (44%) проголосували б за те, щоб залишитися в ЄС, а 43% - проти подальшого членства.
При цьому більшість жителів Нідерландів - 48% - сподіваються, що британці не підтримають вихід з Євросоюзу, а 37% сподіваються, що британці проголосують за Брексіт (вихід Великобританії з ЄС).
Раніше повідомлялося, що в Великій Британії назвали дату проведення референдуму про членство Великобританії в Європейському Союзі.
Нагадаємо, 6 квітня в Нідерландах пройде консультативный референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?