Творець «Секретних матеріалів» зніме продовження серіалу
Категорія
Культура
Дата публікації

Творець «Секретних матеріалів» зніме продовження серіалу

Творець «Секретних матеріалів» зніме продовження серіалу

Творець і сценарист "Секретних матеріалів" (X-Files) Кріс Картер заявив, що зніме продовження серіалу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZN.UA.
Інтерв'ю вийшло після показу на каналі Fox шостого і наразі фінального епізоду серіалу, що відродився. Глядачі були шоковані відкритим фіналом. Як заявив Картер, "я можу запевнити вас практично без сумніву, ми повернемося".
Девід Духовни, який виконав роль агента Малдера в серіалі, написав на своїй сторінці в Twitter, що "істина пішла на перерву".
Картер же оголосив про те, що "я не знаю, як і коли, серіал належить Fox, але, оскільки ми показали дуже високі рейтинги, я думаю, що шоу повернеться".
Серіал "Секретні матеріали" виходив на Fox з 1993 по 2002 рік. За його мотивами в 1998-му і 2008-му також були зняті два повнометражні фільми. Сюжет присвячений роботі відділу паранормальних явищ ФБР і відносинам двох його агентів: Фокса Малдера та Дани Скаллі. "Секретні матеріали" - один з найтриваліших проектів на телебаченні. У його скарбничці безліч престижних телевізійних нагород, в тому числі понад 20 премій "Еммі" і "Золотий глобус".
Відомості про те, що компанія Fox випустить на екрани нові епізоди серіалу "Секретні матеріали" після 13 років перерви, з'явилися в березні 2015 року.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що був доповнений список російських фільмів і серіалів, заборонених в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?