Скандал з "Інтером": головній винуватиці пригадали заклики до Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з "Інтером": головній винуватиці пригадали заклики до Путіна

Скандал з "Інтером": головній винуватиці пригадали заклики до Путіна
Джерело:  online.ua

У соцмережі згадали, як головна винуватиця скандалу на "Інтері" Марія Столярова закликала президента Росії Володимира Путіна захопити Україну.
Про це написав політолог Тарас Березовець на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Сам факт того, що громадянка РФ Марія Столярова, яка навесні-влітку 2014 року люто закликала Путіна захопити Україну, є шеф-редактором одного з найрейтинговіших каналів України, є найяскравішим показником того, як Льовочкін, Фірташ і їхні кремлівські покровителі ставляться до українського народу", - написав він.
"Для мене неважливі ніякі вибачення і пояснення Столярової щодо нібито технічної помилки. Технічна помилка - це те, що Інтер, з його інформаційною політикою під час Євромайдану і його політикою щодо висвітлення українсько-російського конфлікту все ще веде мовлення в моїй країні. Ганьба не Інтеру і його господарям, на яких мітку ставити ніде, ганьба Нацраді з питань телебачення і радіомовлення та Україні, що терплять факт перебування на чолі центрального каналу людини, яка закликала вбивати українських солдат", - додав Березовець.
"До моменту, поки Столярова має якийсь стосунок до Інтеру, вважаю аморальним для всіх українських експертів і політиків навіть з'являтися в ефірі цього каналу. Необхідно оголосити жорсткий бойкот Інтеру, поки Столярова зразу ж не забереться з України. Нехай на Інтер ходить тільки Оппоблок на пару з Капліним, подивимося, як довго вони на цьому протягнуть", - вважає політолог.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковано фото, на якому Столярова зображена з бойовиками ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?