З'явилася карта АТО станом на 23 лютого
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася карта АТО станом на 23 лютого

З'явилася карта АТО станом на 23 лютого
Джерело:  mediarnbo.org

За минулу добу серія провокацій і обстрілів з боку проросійських бойовиків сталася і на Донецькому і Маріупольському напрямах. На Луганському напрямку триває затишшя.
Про це сьогодні на брифінгу повідомив прес-секретар Аміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає ONLINE.UA.
Загалом, найбільша кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань відбулася в Новгородському і Авдіївці, значна частина з яких була прицільними.
Сепаратисти один раз застосували важке озброєння, 120-мм міномет, поблизу Опитного, в Пісках активізувалися снайпери. У Красногорівці і Гнутовому в темний час минулої доби зафіксовано 2 короткострокових мінометних обстріли. У Мар'їнці по українських військових стріляв снайпер.
В результаті бойових дій 2 українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає.
За інформацією ГУР МОУ, у вівторок, 22 лютого, поблизу Красногорівки і Донецького аеропорту загинуло четверо російських військових, ще сім отримали поранення, а днем ​​раніше загинули два сапери зі складу так званої «7-ї окремої мотострілкової бригади» ЛНР.
За даними Української військової розвідки, в рядах бойовиків спостерігається зниження бойового духу і дисципліни. Тривають також конфлікти між місцевими жителями і окупантами - в Горлівці в результаті конфлікту між мирним жителем і бойовиком цивільний отримав важкі ножові поранення.
Також українські спецслужби повідомили про затримання жінки, яка за гроші була інформатором і корегувальником бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA, Захід зробив прогноз щодо того, чим може загрожувати "затишшя" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?