Названа дата, коли стартують продажі Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge
Категорія
Технології
Дата публікації

Названа дата, коли стартують продажі Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge

Названа дата, коли стартують продажі Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge
Джерело:  itc.ua

Старт продажів нових флагманських пристроїв Galaxy S7 і Galaxy S7 edge від компанії Samsung призначений на 11 березня..
Про це повідомляє ONLINE.UA.
В інтерв'ю корейському виданню Yonhap News глава підрозділу Samsung Mobile Communications Донджін Кох підтвердив, що в цей день - 11 березня - продажі Galaxy S7 і Galaxy S7 edge стартують в 60 країнах світу.
Глава Samsung Mobile Communications, як повідомляється, також висловив надію на те, що попит на нові Galaxy S7 буде вище, ніж це було в минулому році з Galaxy S6. Перші місяці продажів надзвичайно важливі, оскільки хороший старт - вірна запорука успіху будь-якого продукту. І щоб задати хороший темп, компанія Samsung навіть розщедрилася на безкоштовну гарнітуру віртуальної реальності Gear VR для всіх, хто оформить попереднє замовлення або зробить покупку нового Galaxy S7 в період з 23 лютого по 18 березня.
У минулому році компанія Samsung відвантажила, за приблизними оцінками, близько 38 млн смартфонів Galaxy S6 (значно менше, ніж планувалося спочатку). Якщо все піде як треба, компанія Samsung цілком може відвантажити понад 40 млн смартфонів Galaxy S7 вже до кінця цього року. Подивимося, чи вдасться Galaxy S7 досягти такої важливої для Samsung межі, але ймовірність цього дуже висока, адже Galaxy S7 і S7 edge не тільки перевершують S6 і S6 edge за продуктивністю. Вони також пропонують безліч інших цікавих нововведень, включаючи підтримку карт розширення пам'яті MicroSD, пило-та вологозахисне виконання функцію постійного відображення важливої ​​інформації на екрані, а також систему водяного охолодження.
Що ж стосується цінової політики, наразі вже відомі ціни на Galaxy S7 і S7 edge в США, Великобританії і Європі. Наприклад, в сусідній Польщі вартість Galaxy S7 стартує з €730 в еквіваленті, тоді як за модель S7 edge просять близько €820. У США за найнижчою ціною нові Galaxy S7 і S7 edge продає оператор Sprint - $649 і $749 відповідно. Крім того, Sprint також пропонує спеціальну програму кредитування за аналогією з iPhone Upgrade. В рамках цієї програми, що називається Galaxy Forever, клієнти можуть отримати Galaxy S7 і Galaxy S7 edge в розстрочку на два роки, причому є можливість обміняти апарат на модель нового покоління після 12 обов'язкових платежів розміром $25- $30.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Samsung назвала ціну базової версії нового Chromebook 3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?