Розвідка дізналася про нові втрати російських військ на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка дізналася про нові втрати російських військ на Донбасі

Розвідка дізналася про нові втрати російських військ на Донбасі
Джерело:  ЛІГА.net

Головне управління розвідки повідомляє, що під час бойових зіткнень 22 лютого близько Красногоріовки і Донецького аеропорту були ліквідовані четверо військовослужбовців збройних сил Росії, а ще семеро окупантів, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп, отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.net.
Крім того, 21 лютого на Світлодарському плацдармі в результаті "непрофесійного поводження з мінно-вибуховими засобами" під час встановлення фугасу загинули двоє російських саперів.
З огляду на те, що бойовиків примушують вести провокаційні обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів, а також здійснювати диверсійні вилазки, в гібридній армії Росії відзначаються факти відкритої непокори "командирам". 22 лютого бойовики одного з підрозділів в Донецьку відмовилися виконувати накази ватажків про активізацію бойових дій.
Раніше в штабі АТО повідомили, що станом на ранок 23 лютого обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?