Фільм про Євромайдан показали в Конгресі США
Категорія
Культура
Дата публікації

Фільм про Євромайдан показали в Конгресі США

Фільм про Євромайдан показали в Конгресі США
Джерело:  ТСН

Документальний фільм українського виробництва "Зима у вогні" був показаний в Конгресі США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"Зима в вогні" знята кіностудією Netflix і в ній описуються події Євромайдану. Організацією показу фільму в Конгресі США займалася конгресвумен від штату Огайо Марсі Каптур спільно з посольством України в США.
Фільм дивилися конгресмени, сенатори, урядові працівники. Також на перегляд прийшла колишня ведуча Russia Today Ліз Уолл, яка звільнилася з посади в прямому ефірі в знак протесту проти брехні кремлівського каналу.
"Фільм показує, що на Майдан вийшли різні українці. Там були студенти, вчителі, жінки, чоловіки, люди похилого віку - всі вийшли разом заради спільного майбутнього України. І це прямо спростовує російську подачу подій, яку я бачила, що, мовляв, опозиція була бандою злочинців, фашистів і неонацистів", - прокоментувала Уолл.



Як повідомляв ONLINE.UA, фільм  "Зима у вогні" був номінований на премію "Оскар".


Пізніше повідомлялося, що фільм може отримати премію Golden Reel Awards за кращий монтаж звуку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?