Російська пропаганда змусила співати збитий в Туреччині літак: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Російська пропаганда змусила співати збитий в Туреччині літак: опубліковано відео

Російська пропаганда змусила співати збитий в Туреччині літак: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Росії 23 лютого на концерті, присвяченому 45-річчю фільму "Офіцери", російський співак Олександр Маршал заспівав пісню від імені льотчика російського бомбардувальника Су-24, який був збитий ВПС Туреччини в листопаді 2015 року.
Відео з'явилося на YouTube, передає ONLINE.UA.
Пісня називається "Я не Шарлі, я - Су-24". Під "Шарлі" мається на увазі французьке сатиричне видання Charlie Hebdo, редакція якого була розстріляна терористами ІДІЛ в січні 2015 року.
Користувачі залишили під відео такі коментарі:
"Поясніть хтось, навіщо взагалі зіставляти і якось розділяти ці дві речі "військовий літак з пілотом" і "убитих журналістів Шарлі". Навіщо це? Який посил?".
"Як співає Маршал: "Я не Шарлі, я днище, яке порушило державний кордон іншої країни і отримало по щам з особливою геометрією крила...".
"Незрозуміло, чому ви дивуєтеся? Виконавець Moscow Calling А. Маршал, який втрачає популярність, компенсує її цією, узгодженою з лінією президента і партії, піснею. І ось він у головному концертному залі країни і з хорошим гонораром. Все. Згадайте Газманова, Распутіну, Резника".

Джерело відео: EyeVision


Нагадаємо, російський військовий літак

Су-24 був збитий

турецькими ВПС 24 листопада 2015 року через вторгнення в повітряний простір Туреччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?