Барселона впевнено перемагає Арсенал: відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона впевнено перемагає Арсенал: відео голів

Барселона впевнено перемагає Арсенал: відео голів
Джерело:  online.ua

У вівторок, 23 лютого, в рамках 1/8 Ліги чемпіонів лондонський Арсенал приймав на своєму полі каталонську Барселону.

До цього матчу команда Венгера мала хорошу статистику - гравці забивали в кожному з останніх 13-ти матчів Ліги чемпіонів. Це була друга найкраща серія Арсеналу після 21 результативного матчу в період з жовтня 2003 по листопад 2005. Однак традиція обірвалася у вчорашньому поєдинку проти Барселони, в якому "каноніри" поступилися з рахунком 0:2.

Іспанці повністю повністю перевершували англійців і у володінні м'ячем, і в створенні моментів. Єдиний момент біля воріт каталонців був на старті поєдинку у виконанні Окслейд-Чемберлена, проте його удар небезпеки не ніс, а виконання залишало бажати кращого.

Каталонці першу половину матчу контролювали м'яч, однак справді гаряче біля воріт Чеха стало вже в кінцівці тайму. Міг забивати Суарес, але уругваєць спочатку замість удару вирішив прострелити в центр, а після головою не зміг переправити м'яч у дальній кут воріт.

У другому таймі каталонці посилили тиск на ворота англійців. Неймар отримав класний пас з центральної зони від Іньєсти й потужно пробив по воротах, але влучив прямо в Чеха. Після цього міг забивати вже Іньєста, але влучив у захисника. У господарів можна відзначити потужний удар Жиру, який Тер Штеген в стрибку з трудом відбив. Був момент й у Санчеса, але захист "синьо-гранатових" зіграв надійно. Після цього гравці Барселони повністю перехопили ініціативу - володіння м'ячем господарів до 63-й хвилині становило катастрофічні 29%. І вже на 71-й хвилині після блискучої контратаки у виконанні супер-тріо Барси Суарес-Неймар-Мессі, аргентинець з центру штрафного майданчика відправив м'яч у ворота Чеха.

У Арсенала був шанс відігратися, але Ремзі не дотягнувся до м'яча після удару головою Уелбека. І спрацював футбольний закон: не забиваєш ти, забивають тобі - на 83-й хвилині Фламіні грубо зіграв проти Мессі й приніс своєму клубу пенальті. Удар Лео з 11-ти метрів не залишив жодного шансу для Чеха. Аргентинець оформив дубль, а Барселона впевнено обіграла в гостях Арсенал, практично не залишивши "канонірам" шансів на вихід в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Арсенал - Барселона 0: 2

Голи: Мессі, 71, 83 (п).

Арсенал: Чех - Монреаль, Косельного, Мертезакер, Бельерін - Кокель (Фламіні, 82), Ремсі - Санчес, Езіл, Окслейд-Чемберлен (Уолкотт, 50) - Жиру (Уелбек, 73)

Барселона: Тер Штеген - Альба, Маскерано, Піке, Алвес - Іньєста, Бускетс, Ракітіч - Неймар, Суарес, Мессі

Попередження: Монреаль, Піке.

##### VIDEO_857861 #####

Нагадаємо, в ще одному поєдинку 1/8 Ліги чемпіонів Ювентус і Баварія не змогли виявити переможця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?