Ювентус зіграв внічию з Баварією: відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ювентус зіграв внічию з Баварією: відео голів

Ювентус зіграв внічию з Баварією: відео голів
Джерело:  online.ua

Останній раз Ювентус грав з Баварією минулої весни в фіналі Ліги чемпіонів, зараз же жереб знову звів команди, але в цей раз на стадії 1/8 фіналу турніру.
До матчу проти Баварії підопічні Макса Алегрі підійшли у відмінній формі - видали серію з п'ятнадцяти перемог поспіль й очолили турнірну таблицю Серії А. Наставнику ж баварців Хосепу Гвардіолі перед матчем було про що хвилюватися - з обойми через травми випали центрбеки, яких замінили Давид Алаба та Джошуа Кімміх. У підсумку, німці грали в лінію з трьох захисників, а Артуро Відаль був змушений опуститися в оборону.
Ювентус з перших хвилин матчу пішов в атаку, шанс забити був у Манджукіча, але Нойер зіграв надійно. Через пару хвилин довелося вступити в гру вже Буффону - Відаль потужно пробив з-за меж штрафного. Кілька моментів було й у Мюллера, але німець спочатку не зміг обробити м'яч після подачі Левандовскі, а пізніше невдало зіграв після розіграшу кутового. Баварія в першому таймі переважно атакувала, але Ювентус надійно грав у захисті. Однак перед перервою італійці розслабились - на 44-й хвилині Роббен з правого флангу віддав пас на дальню штангу, Коста скинув м'яч у центр штрафного, а Мюллер на цей раз не схибив і в дотик відправив м'яч у ворота.
Другий тайм почався з атак Баварії, а Ювентусу залишалося сподіватися на контраатаки. Однак вже після першої п'ятихвилинки баварці віддали ініціативу турінцям, втім нічого небезпечного біля воріт Буффона їм створити не вдавалося. А ось Баварія відмінно реалізувала контратаку - Левандовскі віддав пас на Роббена, який у куті штрафного майданчика підхопив м'яч, змістився в центр і відправив м'яч у кут воріт Буффона.
Після другого забитого м'яча Баварія контролювала м'яч і здавалося, що інтриги в матчі вже не буде. Однак гравці Ювентуса вирішили інакше. На 64-й хвилині Кімміх невдало зіграв у центрі штрафної, м'яч відскочив до Манджукіча, який зробив передачу на хід Дібалі й той впевнено відправив м'яч у сітку воріт Нойєра. Відігратися туринці змогли ближче до кінця поєдинку. На 78-й хвилині Мората головою скинув м'яч на лінію воротарського, де Стураро зіграв на випередження й відправив м'яч під поперечину.
Таким чином, все вирішиться в матчі на Аьянц Арені в Мюнхені.

Ювентус - Баварія 2:2
Голи: Дібала, 63, Стураро, 76 - Мюллер, 43, Роббен, 55.
Ювентус: Буффон - Ліхтштайнер, Барцальї, Бонуччі, Евра - Куадрадо, Хедіра (Стураро, 69), Маркізіо (Ернанес, 45), Погба - Дібала (Мората, 75), Манджукіч.

Баварія: Нойер - Лам, Кімміх, Алаба, Бернат (Бенатов, 74) - Відаль - Роббен, Алькантара, Мюллер, Коста (Рібері, 84) - Левандовскі.
Попередження: Мората - Коста, Левандовскі, Відаль.

Нагадаємо, в ще одному матчі 1/8 Ліги чемпіонів Барселона в гостях переграла Арсенал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?