У Непалі знайшли уламки зниклого літака: оприлюднено відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Непалі знайшли уламки зниклого літака: оприлюднено відео

У Непалі знайшли уламки зниклого літака: оприлюднено відео

24 лютого в гірському районі на заході Непалу з радарів зник пасажирський літак, на борту якого були 21 пасажир і троє членів екіпажу. Рятувальники виявили уламки лайнера.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Літак прямував з Покхара в Джомсом і втратив контакт з диспетчерською незабаром після зльоту, коли перебував в районі Гімалаїв. По маршруту його проходження не було жодної злітно-посадкової смуги, де б літак в разі виникнення надзвичайної ситуації міг би здійснити екстрену посадку.
Непальське міністерство туризму повідомило, що всі, хто перебував на борту, загинули. Повідомлялося, що серед тих, хто був на борту, могло бути щонайменше два іноземних громадянина.
Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію про можливе перебування українців на борту літака, що розбився в Непалі.

Раніше повідомлялося, що російський пасажирський літак Boeing 777 200 авіакомпанії Orenair 10 лютого здійснив вимушену посадку в аеропорту домініканського міста Пунта-Кана після виникнення несправності в одній з турбін лайнера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?