Порошенко оцінив загрозу нових боїв на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко оцінив загрозу нових боїв на Донбасі

Порошенко оцінив загрозу нових боїв на Донбасі
Джерело:  NV

Президент Петро Порошенко заявив, що ризик відновлення повномасштабних бойових дій на сході України зберігається.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.

"Перспектива відновлення повномасштабних бойових дій на сході через систематичне порушення агресором РФ зобов'язань, взятих у Мінську, чітко проглядається на наших радарах", - сказав Порошенко, виступаючи в Національному університеті оборони України на урочистостях з нагоди випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки.
Президент зазначив, що в українських військових вишах ось уже другий рік поспіль проходять дострокові випуски офіцерів. За його словами, скорочення термінів навчання і прискорений випуск пов'язані з тим, що військова загроза на Донбасі залишається актуальною, як в довгостроковій, так і короткостроковій перспективі - навіть за найбільш оптимістичного сценарію і за тривалого перемир'я.
Нагадаємо, бойовики вночі 24 лютого 84 рази обстрілювали укріплення ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?