У мережі посміялися з путінської війни на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі посміялися з путінської війни на Донбасі: опубліковано відео

У мережі посміялися з путінської війни на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український гурт "Телері" записав пісню про російських військовослужбовців, які беруть участь у війні на Донбасі.
Відеоролик розміщений на YouTube-каналі вокалістки групи Лесі Рой, передає ONLINE.UA.
"До Дня Радянської армії ми взяли інтерв'ю у Батьківщини-Матері, в якому вона нарешті пояснює імперським солдатам, чому вони кинуті", - йдеться на офіційній сторінці групи "Телері" в Facebook.
Пісня групи "Телері" являє собою альтернативну версію композиції "Я не можу інакше" радянської виконавиці Валентини Толкунової.
Блогер Артем Корсун на своїй сторінці в Facebook порівняв молодих російських мам, переодягнених у військову форму, показаних у відео, з жертвопринесенням Молоху Імперії.
"Леся Рой і гурт "Телері" представляють нову пісню на досить відомий мотив. У відеоряді мене особисто шокувала (2:07-2:09) демонстрація. Це виглядає як жертвопринесення біоматеріалу нового (того, що ще в колисках) покоління Молоху Імперії. Карфаген, таки да, повинен бути зруйнований", - написав він.


Нагадаємо, в Росії на концерті, присвяченому 45-річчю фільму «Офіцери», російський співак Олександр Маршал заспівав пісню від імені льотчика російського бомбардувальника Су-24, збитого ВПС Туреччини в листопаді 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?