Під КМДА таксисти палили шини, протестуючи проти Uber
Категорія
Україна
Дата публікації

Під КМДА таксисти палили шини, протестуючи проти Uber

Під КМДА таксисти палили шини, протестуючи проти Uber
Джерело:  Hromadske

Кілька десятків таксистів влаштували під Київською адміністрацією мітинг з вимогами визнати таксі міським пасажирським транспортом і озвучити позицію влади щодо запуску сервісу Uber в столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на HromadskeTV.
Учасники тримають прапори "Української таксомоторної асоціації", а кілька десятків авто сигналять під будівлею мерії. На протилежному боці Хрещатика, навпроти будівлі КМДА, горіли близько 10 шин.
Станом на 09:55 на місце приїхали пожежники і шини загасили. Згодом таксисти заявили, що непричетні до підпалу шин. За їх словами, це провокація і, ймовірно, це зробили політики, "які злякалися, що під КМДА приїде 500 машин таксистів".
Серед мітингувальників присутні диспетчери таксі, які говорять, що бояться втратити роботу через впровадження сервісу Uber. Самі таксисти не вбачають доцільності у запуску цього сервісу і вимагають від міської влади втрутитися в це питання.
Uber - це міжнародна компанія з Сан-Франциско, яка створила однойменний мобільний додаток для пошуку, виклику і оплати таксі або приватних водіїв.
Раніше повідомлялося, що представники Київської міської державної адміністрації відзначають, що в березні вартість проїзду в київському метро може зрости.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?