Співачка Адель отримала чотири премії Brit Awards
Категорія
Культура
Дата публікації

Співачка Адель отримала чотири премії Brit Awards

Співачка Адель отримала чотири премії Brit Awards
Джерело:  Укрінформ

Британська співачка Адель стала тріумфатором найпрестижнішої премії Brit Awards.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
На церемонії вручення музичних нагород, що пройшла в середу ввечері на концертному майданчику O2 в Лондоні, 27-річна співачка здобула перемогу в чотирьох з п'яти категоріях, на які вона була номінована.
Так випущена в минулому році платівка "25", що стала третьою в кар'єрі співачки, перемогла в найпрестижнішій категорії "кращий альбом". Крім цього Адель була визнана "кращою британською виконавицею", здобула перемогу в категорії "світовий успіх", а пісня Hello з альбому "25" стала "кращим синглом".
Кращим міжнародним виконавцем був визнаний канадський поп-співак Джастін Бібер, а найкращою міжнародною виконавицею ісландська співачка Бьорг.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Лос-Анджелесі пройшла 58-а церемонія вручення музичної премії Американської академії звукозапису Grammy.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?