Один із ватажків ДНР розповів про своє майбутнє вбивство: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Один із ватажків ДНР розповів про своє майбутнє вбивство: опубліковано відео

Один із ватажків ДНР розповів про своє майбутнє вбивство: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Один із лідерів так званої ДНР Олександр Ходаковський, який очолює банду «Схід», який нещодавно був зміщений з посади голови "Совета безопасности" ДНР, розповів про своє можливе вбивство і конфлікт із ватажком донецьких бойовиків Олександром Захарченком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео інтерв'ю з бойовиком, що з'явилося в мережі.
Ходаковський підкреслив, що загрозу свого вбивства розцінює «поки як потенційну».
«У розряд реальних вона поки не перейшла. Це цілком можна прогнозувати, але ніхто поки про це не говорить, як про навмисну ​​і очікувану найближчим часом акцію», - повідомив він.
Водночас, терорист уникнув відповіді на питання, хто саме йому загрожує.
«Я думаю, що хто завгодно. Ми ж досі не дали відповіді на те, хто усунув Мозгового або хто усунув Дрьомова (екс-ватажків ЛНР, - ред.). Все це покрито досі якимсь нальотом таємниці. Тому залишимо це питання поки за кадром, нехай воно на суд історії буде винесено», - заявив Ходаковський.
При цьому він підкреслив, що конфлікт терористичного батальйону «Схід» з ватажком ДНР Захарченком «обов'язково триватиме».
Окремо Ходаковський заявив, що терористи часто залучають до роботи російських політтехнологів, бо «відчувають проблему в такого роду вузьких спеціалістах».


Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що ватажок банди «Схід» заявляв про спроби дискредитувати його особисто і його підрозділ, а також підготовку власного вбивства.
Варто відзначити також, що Ходаковський був одним з командирів спецназу СБУ «Альфа», який базувався в Донецькій області, і в 2014 році переметнувся на бік терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?