Стали відомі подробиці нічного бою з росіянами на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі подробиці нічного бою з росіянами на Донбасі

Стали відомі подробиці нічного бою з росіянами на Донбасі

Стали відомі подробиці нічного бою под Зайцевим на Донбасі, в результаті якого українські воїни захопили зброю російського виробництва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Романа Бочкали, який зумів поспілкуватися з учасниками битви.
«Українським військовим справді вдалося взяти російську зброю. Трофеї саме рашістскі. Адже серед них вогнемети "Джміль", яких у нас на озброєнні немає. Бій вели бійці 17 батальйону 57 бригади (Кіровоград). Прикривав їх 42-й бат», - розповів він.
Журналіст з'ясував, що наші бійці ліквідували укріплений район противника, який був облаштований російськими військовими.
«Хлопцям вдалося ліквідувати укріпрайон противника. Це був ворожий "секрет". Противник був упевнений, що українські бійці про нього не знають. Але світ не без добрих людей. Підказали. Вжарили гранатометами і вперед... Зброя використовувалося стрілецька», - повідомив Бочкала.
За його словами, "отпускнічкі" були змушені швидко бігти.
«У наших, слава Богу, без втрат. Один легкий "трьохсотий". Протистояла не місцева сепаратня, а саме російські кадрові військові. Про це свідчить злагодженість і тактика їх дій», - додав він.
Тим часом місцеві бойовики після втечі росіян почуваються «не дуже комфортно».
«У трьохстах метрах від цього "секрету", який вже зовсім і не секрет - школа. А в ній замість діток бородаті дядьки. Штаб у них там. Тепер думають звалювати. От і славно. Вчора з Широкиного ноги зробили, сьогодні Зайцеве. Радують такі новини з фронту! Голос у хлопців бадьорий, готові йти далі! Ще б наказ... Слава українській Армії!!!», - резюмував журналіст.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 25 лютого бойовики повністю вийшли з селища Широкине, розташованого в безпосередній близькості від Маріуполя, Донецької області. В результаті селище перейшло під контроль українських сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?