У Генштабі розповіли, коли визначаться з новою мобілізацією: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Генштабі розповіли, коли визначаться з новою мобілізацією: опубліковано відео

У Генштабі розповіли, коли визначаться з новою мобілізацією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Рішення щодо оголошення сьомої хвилі мобілізації в Україні прийматиметься в залежності від кількості військовослужбовців, які погодяться перейти на контрактну службу.
Про це заявив начальник прес-служби Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "112 Україна".
«Як відомо, зараз ми реалізуємо проект із залучення до лав ЗСУ військовослужбовців на військову службу за контрактом, ця робота проводиться майже 2 місяці, є перші показники, майже на позначку в 8 тисяч ми вийшли з відбору громадян України, військовослужбовців, які дали згоду на підписання відповідних контрактів», - розповів він.


Також Селезньов зазначив, що зараз робота із залучення контрактників триває.
«У березні буде підбиття підсумків, і, виходячи з результатів, які ми отримаємо, будемо виходити з пропозиціями, чи потрібна 7-а хвиля мобілізації, і якщо потрібна, то в яких обсягах. І, звичайно, мобілізація буде проводитися на підставі указу президента", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко повідомляв, що масштаби мобілізації можуть бути названі до кінця березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?