Поліція розповіла подробиці вбивства друга Кернеса
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція розповіла подробиці вбивства друга Кернеса

Національна поліція України
Поліція розповіла подробиці вбивства друга Кернеса

В облуправлінні Національної поліції повідомили подробиці вбивства 52-річного бізнесмена Юрія Демента, друга мера Харькова Геннадія Кернеса.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
"Сьогодні близько 9 ранку в органи поліції надійшло повідомлення про те, що на одному з міських кладовищ виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови", - йдеться в повідомленні.
Зараз на місці працюють керівництво ГУНП, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції, експерти, кінологи, оперативні підрозділи. Огляд місця події триває. Встановлюються і опитуються свідки, проводиться робота зі збору речових доказів.
Повідомляється, що факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 115 ("умисне вбивство") КК України. Санкція кримінальної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.
Раніше в мережі з'явилися фото і відео з місця вбивства Юрія Демента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?