ЗМІ дізналися про бізнес убитого друга Кернеса
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ дізналися про бізнес убитого друга Кернеса

ЗМІ дізналися про бізнес убитого друга Кернеса
Джерело:  Укрінформ

Один із депутатів Харківської ради розповів про бізнес убитого соратника и партнера мера Харкова Геннадія Кернеса Юрія Демента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
За словами депутата, Юрій Демент не значився в державному реєстрі юридичних осіб, але володів ювелірним заводом, мережею магазинів ювелірних виробів і мережею пралень. Також він контролював фінансові потоки близько 70-ти місцевих комунальних підприємств.
"Юрій Демент був непублічною людиною. Низка підприємств могли бути оформлені на рідних загиблого, включаючи батька, - Бориса Демента", - повідомив депутат Харківської ради.
Єдиний документ, в якому зустрічається ім'я убитого, який вдалося знайти у відкритій пресі, - про придбання ділянки площею 0,1158 га за адресою Харків, вулиця Сумська, 120, за ціною в 421,8 тис грн в розстрочку на п'ять років.
Як повідомляв ONLINE.UA, про тіло убитого Юрія Демента було повідомлено близько 9 години ранку 26 лютого. 52-річного чоловіка знайшли біля кладовища зі смертельним пораненням в голову з вогнепальної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?