ВО "Свобода" блокує російські фури в чотирьох областях
Категорія
Політика
Дата публікації

ВО "Свобода" блокує російські фури в чотирьох областях

ВО "Свобода" блокує російські фури в чотирьох областях
Джерело:  ВО "Свобода"

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило, що відновлює блокування російських вантажівок, що проїжджають по території Украіни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".


"26 лютого 2016 ВО "Свобода" відновлює всеукраїнську акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів по території України у зв'язку зі зрадницької, капітулянською позицією уряду Яценюка і міністра транспорту Пивоварського. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагає від уряду Яценюка невідкладно заборонити транзит російських фур українською територією і скасувати зрадницьке за своїм змістом рішення про відновлення з 25 лютого російського транзиту", - йдеться в повідомленні.


Зараз члени організації розташувалися на дорогах у чотирьох областях. Повідомляється, що на Львівщині активісти вже зупинили і повернули назад сім вантажівок. У Чернівецькій області члени "Свободи" прибули до митного пункту "Порубне", на Волині - в ПП "Доманове", а на Закарпатті - стежать за ситуацією на трьох перевалах.


Раніше  були визначені маршрути, за якими російський вантажний транспорт може проїхати через Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?