У Сомалі напали на готель: є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

У Сомалі напали на готель: є жертви

У Сомалі напали на готель: є жертви
Джерело:  NV

У п'ятницю, 26 лютого, у столиці Сомалі Могадішо, відбулися кілька вибухів і була здійснена спроба нападу на готель Somali Youth League (SYL).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новий час.

Згідно з даними Associated Press, в результаті нападу загинули не менше 14 людей, ще близько 30 отримали поранення. Бомба вибухнула в автомобілі поруч з готелем, в яку збройні люди потім намагалися проникнути. Поліція ліквідувала трьох нападників.


Крім того, ще один напад було скоєно на популярний у місцевих жителів парк Peace Garden, який знаходиться поруч з готелем SYL неподалік від президентського палацу. У цьому готелі люблять зустрічатися місцеві політики і бізнесмени.


Раніше повідомлялося, що 26 лютого в США робітник заводу з виробництва газонокосарок в Канзасі  влаштував стрілянину й убив трьох людей, після чого був ліквідований поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?