У мережі з'явилися апокаліптичні фото з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилися апокаліптичні фото з Донбасу

У мережі з'явилися апокаліптичні фото з Донбасу

Після того, як бойовики ДНР покинули Широкине, розташоване на березі Азовського моря, в якому кілька місяців йшли щоденні перестрілки, відомий блогер Олена Білозерська зробила фоторепортаж з цього населеного пункту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook автора.
«Ніякі фото не передадуть того, як виглядає мертве курортне місто. Постапокаліпсис. Картинки зі «Сталкера», - написала вона.
Також Білозерська порівняла азовський берег з тим, що їй довелося побачити в селищі Піски, під Донецьком.
«Піски зруйновані не менше, але в Пісках є люди. А тут ні душі - взагалі. Немає людей, немає навіть собак і котів! Тільки птахи співають. З асфальту стирчать хвости 80-х і 120-х (мін - Ред). Стоять мінні пастки - не в кожній хаті, звичайно, але вистачає», - розповіла вона.
Блогер додала, що в селищі «пахне морем, і ще чимось, чим пахне тільки війна».
«На краю села, де стоять українські військові - зграї бродячих собак. Вкрали 10 кг м'яса. Їх пробачили. Мертвий пляж, уздовж нього - розбиті пансіонати. Такі собі зовсім не бідні будиночки - гараж і житлова частина. Були. Зараз це навіть не руїни - звалище будівельного сміття. Повно цілих і розбитих дитячих іграшок, розкиданий посуд, книги в калюжах», - розповіла Білозерська.
За її словами, «виходити до моря - ризик, тому що в піску повно снарядів-«відмовників». У той же час «пісок потоптаний людськими слідами - ходять».
«Дороге піаніно в мертвому домі без меблів. Зіграла на ньому похоронний марш. Розбитий магазин одягу. Якісь сукні так і висять на плічках. На сусідній стіні напис великими буквами - "Новоросія". На одному з парканів, коли писали відоме слово з трьох букв, зробилио дразу три помилки і вийшло ДНР», - з іронією написала Білозерська.
































На закінчення опису нинішнього Широкино блогер закликала людей бути обережнішими в своїх думках, які «мають звичку матеріалізуватися»: «Ніколи більше не кличте до себе" русскій мір ". Він саме такий ».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії дали прогноз майбутнього ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?