У Росії Путіна звинуватили у вбивстві: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії Путіна звинуватили у вбивстві: опубліковано відео

У Росії Путіна звинуватили у вбивстві: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Відомий російський фінансист і блогер Слава Рабінович прямо звинуватив президента Росії Володимира Путіна  у співучасті у вбивстві опозиціонера Бориса Нємцова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене на youtube.

«Кожен з нас, проходячи по цьому мосту, міг отримати шість куль в спину. Минув рік, і замовникі і організатори цього злочину не знайдені. І я стверджую, що Володимир Путін особисто саботує слідство», — заявив він.

Також Рабінович підкреслив, що його слова аргументуються тим, що в Росії немає жодної людини, окрім Путіна, хто міг би саботувати слідство.


"Крім усього іншого, я стверджую, що Володимир Путін особисто давав вказівку про незастосування статті, котра кваліфікує вбивство політичного та суспільного діяча», — додав він.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, опозиціонер Борис  Нємцов був вбитий 27 лютого 2015 року на Москворецькому мосту біля стін Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?