Скандальний нардеп виклав в мережу фото побитого лідера "Азов-Крим"
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний нардеп виклав в мережу фото побитого лідера "Азов-Крим"

Скандальний нардеп виклав в мережу фото побитого лідера "Азов-Крим"

У мережі були опубліковані фотографії лідера Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, який напередодні був затриманий Службою безпеки України за підозрою в співпраці з російськими спецслужбами.
Знімки оприлюднив народний депутат України Ігор Мосійчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
«Тільки-но отримав фотографії понівеченого співробітниками СБУ Станіслава Краснова разом з листом уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської на ім'я Генерального прокурора Віктора Шокіна про тортури Краснова і його дівчини Оксани Шелест», - заявив депутат.



Також він підкреслив, що документи були отримані ним через адвоката Краснова.
«Буду також вимагати від Генеральної прокуратури ретельного розслідування катувань Краснова "Гонти" і притягнення винних до кримінальної відповідальності", - написав він.
Тим часом, захисник Краснова Андрій Мамалига в коментарі «Українській правді» повідомив, що Генеральна прокуратура просить суд призначити для "азовців" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в 20 мільйонів гривень.
"Ми будемо клопотати про взяття на поруки (народними депутатами) або домашній арешт", - заявив адвокат.




Звернення Мосійчука до Омбудсмена/Facebook
За його словами, судове засідання призначене на 13:00 вівторка, 1 березня, в Шевченківському райсуді Києва.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокат Краснова заявив, що його підзахисного післе затримання шість годин катували «невідомі особи з автоматами», які пізніше доправили його до будівлі СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?