Дніпро виключили з єврокубків - журналіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дніпро виключили з єврокубків - журналіст

Дніпро виключили з єврокубків - журналіст
Джерело:  online.ua

Спортивний журналіст і головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков заявив, що дніпропетровський Дніпро вже виключили з єврокубків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MatchDay.
"Виключили. Одна участь протягом трьох років. Тому їх головний стимул в цьому році і сезоні - з ходу позбутися заборони. Хоча іспанцям все одно доведеться платити - інакше санкції будуть суворіші... Краху Дніпра немає - він здоровіше інших наших клубів, а ось те, що біда велика... на жаль", - написав Франков в своїй конференції на MatchDay.
Сайт УЄФА ще не опублікував офіційного рішення з цього приводу.
Як відомо, клуб має заборгованість перед гравцями і тренерами, яка складає більше 1 млн. євро. УЄФА зобов'язав Дніпро розрахуватися з боргами до 4 лютого, або в разі невиконання команду виключать з єврокубків. Власник клубу Ігор Коломойський пообіцяв виплатити борги іспанським тренерам і гравцям.
Раніше головний тренер Дніпра Маркевич розповів про відхід провідних гравців дніпропетровського клубу.
23 лютого клуб покинув лідер команди Євген Селезньов, який перейшов в російську Кубань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?