Елтон Джон залишить дітей без спадщини
Категорія
Культура
Дата публікації

Елтон Джон залишить дітей без спадщини

Елтон Джон залишить дітей без спадщини
Джерело:  РІА Новини

Британський співак і композитор Елтон Джон не має наміру заповідати синам усі свої гроші, оскільки вважає, що його діти повинні заробляти на життя самостійно.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Звичайно, я хочу залишити хлопчикам дуже солідні фінансові статки... Але це жахливо - давати дітям "срібну ложку" (багатство - прим.ред). Це зруйнує їх життя", - наводить видання слова співака. За його словами, сини - "незвичайні діти", і він "не прикидається, що вони звичайні". "Але ви повинні створювати видимість нормальності, трохи поваги до грошей, повагу до роботи", - додав Джон.
Співак повідомив, що вони із чоловіком все ще працюють над деталями і "пошуком балансу".
За даними ЗМІ, статки 68-річного Елтона Джона досягають £200 млн.
Весілля Джона і його друга Девіда Ферніша відбулося в грудні 2014 року в день дев'ятої річниці громадянського співжиття гомосексуальної пари. У пари двоє дітей - Захарі і Елайджа. Малюки з'явилися на світ завдяки штучному заплідненню сурогатної матері.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Елтон Джон провів день народження сина в інвалідному візку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?