Джемілєв розповів, як Росія може відмовитися від Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Джемілєв розповів, як Росія може відмовитися від Криму

Джемілєв розповів, як Росія може відмовитися від Криму

Під час правління президента Росії Володимира Путіна добровільного повернення Криму до складу України  чекати не варто, проте економічні труднощі можуть призвести до зміни влади в Кремлі.
Про це заявив уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Обозреватель».
"Путін, поки він при владі, навряд чи відмовиться, тому що це для нього згубно. Він повинен буде наступити на горло своїй пісні, а це, напевно, неможливо", - зазначив політик.
Також Джемілєв додав, що, «якби Путін думав про свою країну, він би повернув Крим назад".
Крім того, на думку депутата, економічні проблеми Москви неминуче приведуть до "внутрішніх наслідків всередині самої Росії", в результаті яких "і відбудеться зміна влади".
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з лідерів російської опозиції Михайло Касьянов запевнив, що в разі приходу до влади  «за один день» закінчити війну на Донбасі і повернути Крим Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?