Франція відхрестилась від позиції мера-любителя російських окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Франція відхрестилась від позиції мера-любителя російських окупантів

Франція відхрестилась від позиції мера-любителя російських окупантів
Джерело:  Укрінформ

Заява про приналежність кримської Ялти до території Росії  є особистою думкою голови регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег і мера Ніцци, котре не має нічого спільного з офіційною позицією уряду Франції.

Про це повідомив заступник офіційного представника МЗС Франції Олександр Жоржині, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укринформ.

"Позиція Франції чітка і послідовна: разом із Європейським Союзом і усім міжнародним співтовариством Франція не визнає незаконну анексію Криму. Ініціатива місцевого представника обраної влади не відображає позицію французького уряду", — підкреслив дипломат.

Варто відзначити, що з 26 лютого по 1 березня у Ніцці знаходилася делегація з Ялти, зустрічі з якою відбувалися за участі російського посла у Франції Олександра Орлова.

Посольство України у Франції звернулося до Естрозі із вимогою публічно пояснити свою заяву.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше один із лідерів кримськотатарського народу Мустафа  Джемілєв розповів, як Крим може повернутися у склад України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?