Розвідка США відкрито заговорила про великий плані Росії щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка США відкрито заговорила про великий плані Росії щодо України

Розвідка США відкрито заговорила про великий плані Росії щодо України

Росія намагається відвести увагу від дій на території України, здійснюючи їх і в Сирії, що є частиною "великого плану" з метою отримати деякі поступки від міжнародного співтовариства в конфлікті з Україною.
Про це заявив глава розвідувального управління Пентагону генерал-лейтенант Вінсент Стюарт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня, яке цитує видання Defense News.
Генерал Стюарт додав, що РФ хоче залякати Європу проведенням раптових військових навчань і навмисно змити кордон між навчаннями і підготовкою до дій на території інших держав.
"Недавні раптові навчання були реалістичними і загрозливими, вони показали рівень складності, який я не бачив упродовж близько 20-ти років", - сказав Стюарт.
За його словами, в майбутньому російські війська матимуть меншу чисельність, але будуть більш підготовлені до дій на периферії РФ.
Однак, як зазначив генерал, програма переозброєння Росії буде ускладнена корупцією, спадом промислового виробництва, західними санкціями і поганим станом економіки.
Нагадаємо, ісламські бойовики продовжують змову проти інтересів США за кордоном, а доморощені атаки становитимуть найбільш істотну загрозу для американців з боку екстремістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?